Ενημερωτικό δελτίο

Ενημερωτικό δελτίο.

Το ενημερωτικό δελτίο του SchoolKit περιλαμβάνει πληροφορίες για την προσθήκη νέων δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών, για τις διορθώσεις τυχόν λαθών προηγούμενων εκδόσεων, καθώς και συμβουλές για την αποδοτικότερη χρήση του.

Νέες δυνατότητες

 

  • Έλεγχος προόδου σε κάθετη η οριζόντια διάταξη
  • Αντιγραφή και επικόλληση κελιών στο Βαθμολόγιο
  • Δυνατότητα διαγραφής διδάκτρων για τους διαχειριστές.
Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη διάταξη της σελίδας που θα έχει η αναφορά Έλεγχος προόδου. Επιλέγοντας οριζόντια διάταξη αυξάνεται ο αριθμός των στηλών που μπορείτε να προσθέσετε στην αναφορά.

Αρκετές φορές οι καταχωρίσεις στο Βαθμολόγιο μπορεί να είναι κοινές ή να διαφέρουν λίγο μεταξύ τους. Προσθέσαμε επιλογή αντιγραφής και επικόλλησης μιας δραστηριότητας σε μια άλλη. 

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο γρήγορη η καταχώριση, αντιγράφοντας δραστηριότητες και αλλάζοντας μόνο αυτές που πραγματικά χρειάζονται.

 

Επιπλέον προστέθηκε η δυνατότητα διαγραφής των διδάκτρων για τους χρήστες που ανήκουν στην ομάδα Διαχειριστές ή Γραμματείς.

Διορθώσεις

Επιδιόρθωση δευτερεύοντος μενού στα Δίδακτρα.
Επιδιόρθωση εμφάνισης μενού επιλογών στην Εισαγωγή μαθητή.

 

Γνωρίζατε ότι …

οι μαθητές και οι γονείς …

Με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για φορητές συσκευές μπορούν να βλέπουν τις απουσίες και αργοπορίες που έχουν κάνει στην διάρκεια του σχολικού έτους. Φωτογραφίες της εφαρμογής μετά την αναβάθμιση μπορείτε να δείτε και στο σχετικό άρθρο του blog μας εδώ.

 Αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε συνέχεια το Schoolkit. Μην διστάσετε να μας προτείνετε επιπλέον χαρακτηριστικά που σας είναι χρήσιμα και που μπορούμε να ενσωματώσουμε σε επόμενη ενημέρωση.

Website
Website

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Google Plus
Google Plus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *