• Συχνές ερωτήσεις

 • Έχετε κι άλλες απορίες;

 • Με απλά λόγια μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι το SchoolKit;

  Το SchoolKit είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης εκπαιδευτικών μονάδων: Ιδιωτικών Σχολείων, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, κλπ.

  Τι είναι αυτό που κάνει το SchoolKit ξεχωριστό;

  Πλήρες

  Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό εργαλείο διαχείρισης εκπαιδευτικών μονάδων που μπορεί να καλύψει το σύνολο των διοικητικών, διαχειριστικών και εκπαιδευτικών αναγκών του φροντιστηρίου σας.

  Εύχρηστο

  Το SchoolKit έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με βασική παράμετρο την ευχρηστία διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο για τους χρήστες του συστήματος μια σειρά από οφέλη όπως για παράδειγμα ευκολία εκμάθησης, υψηλή απόδοση / παραγωγικότητα, μειωμένα λάθη κατά τη χρήση του λογισμικού, ευκολία συγκράτησης της γνώσης, υψηλό βαθμό ικανοποίηση, κλπ.

  Παραμετροποιήσιμο

  Το SchoolKit είναι σχεδιασμένο και έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις διαδικασίες και τις διεργασίες κάθε εκπαιδευτικής μονάδας εξασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων σας.

  Εγκατεστημένο στο “σύννεφο”

  Το SchoolKit είναι εγκατεστημένο στους Servers της Amazon (cloud-based) δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα αποθήκευσης και διαχείρισης του συνόλου της πληροφορίας σας 24/7 (24 ώρες το 24ωρό / 7 ημέρες την εβδομάδα) μέσα από τον αγαπημένο σας browser, από οποιοδήποτε σημείο, κάνοντας χρήση οποιασδήποτε συνδεδεμένης στο διαδίκτυο συσκευής (σταθερό ΗΥ, laptop, tablet, κινητό τηλέφωνο).

  Για ποιου είδους Εκπαιδευτικές Μονάδες είναι κατάλληλο το SchoolKit;

  Το SchoolKit είναι σχεδιασμένο για να καλύψει το σύνολο των αναγκών Ιδιωτικών Σχολείων, Κολεγίων, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών. Δεδομένης της δυνατότητας που προφέρει για παραμετροποίηση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από Μουσικές Σχολές, Ωδεία και Σχολές Χορού, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτησης, κλπ.

  Τι διάρκειας είναι τα συμβόλαια χρήσης του SchoolKit και τι υπηρεσίες περιλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της;

  Η διάρκεια της άδειας χρήσης του SchoolKit είναι ετήσια. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος απολαμβάνετε:

  • το σύνολο των υπηρεσιών του SchoolKit
  • τεχνική υποστήριξη
  • αυτόματες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις
  • αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας
  Αναφέρετε ότι το SchoolKit δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης των γονέων για θέματα φοίτησης και απουσιών με την αποστολή μηνυμάτων SMS. Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μηνυμάτων που μπορώ να στείλω;

  Κατά τη διάρκεια μια σχολικής χρονιάς το SchoolKit σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε για κάθε μαθητή τρία μηνύματα SMS. Στην περίπτωση που για κάποιον μαθητή δε χρησιμοποιηθούν και τα τρία μηνύματα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτά που περίσσεψαν για τους υπόλοιπους μαθητές. Με άλλα λόγια έχετε στη διάθεση σας συνολικά τριπλάσιο αριθμό μηνυμάτων από τον αριθμό των εγγεραμμένων μαθητών σας.

  Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του SchoolKit;

  Το SchoolKit προσφέρεται μόνο σε μία έκδοση. Συνεπώς απολαμβάνετε το σύνολο των υπηρεσιών και των δυνατοτήτων του σε μία έκδοση.

  Σε ποιο μοντέλο χρέωσης βασίζεται ο υπολογισμός του κόστους χρήσης του SchoolKit

  Το κόστος χρήσης του SchoolKit βασίζεται σε ένα από τα πιό σύγχρονα και εξελιγμένα μοντέλα χρεώσης υπηρεσιών, το “User-based Pricing Model”, σύμφωνα με το οποίο η χρέωση υπολογίζεται:

  • βάση του αριθμού των εγγεγραμμένων χρηστών σε ένα σύστημα
  • που απολαμβάνουν ένα προκαθορισμένο σύνολο υπηρεσιών
  • στη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.
  Χρησιμοποιώ ήδη κάποιο άλλο Λογισμικό για τη διαχείριση του Φροντιστηρίου μου. Πόσο δύσκολο θα είναι να εισάγω τα δεδομένα αυτού του συστήματος στο SchoolKit;

  Από τη στιγμή που το Λογισμικό που χρησιμοποιείτε έχει τη δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σας είτε σε μορφή λογιστικού φύλλου (MS Excel, LO Calc, κλπ) ή σε αρχείο τιμών διαχωρισμένων με κόμμα (SCV File) το SchoolKit έχει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης εισαγωγής τους στη Βάση Δεδομένων του.

 • Ρωτήστε μας οτιδήποτε


  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ρωτήσετε οτιδήποτε.
Θα ήθελα να δω το SchoolKit σε λειτουργία ή ακόμη και να το δοκιμάσω για κάποια περίοδο. Τι επιλογές μου προσφέρετε;

Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα διαδικτυακό ραντεβού (link στο σχετικό call to action) στο οποίο θα σας παρουσιάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του SchoolKit σε λειτουργία (demo).

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά το σύνολο των υπηρεσιών του SchoolKit για ένα μήνα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή κάποια άλλη υποχρέωση.

Τι γίνεται στην περίπτωση που τα υποσυστήματα του SchoolKit δεν καλύπτουν κάποια εξειδικευμένη ανάγκη του φροντιστηρίου μας; Θα μπορούσατε να αναπτύξετε ένα καινούριο υποσύστημα για εμάς που να προσθέτει στο SchoolKit νέα χαρακτηριστικά;

Το SchoolKit έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τρόπο που να επιτρέπονται οι προσθήκες και επεκτάσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (link) και να υποβάλετε οπουδήποτε πρόταση και ιδέα θα επέκτεινε τις δυνατότητες της εφαρμογής και θα κάλυπτε τυχόν ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εμείς θα αξιολογήσουμε το αίτημα σας και θα προγραμματίσουμε την υλοποίηση του.

Σε ποιόν ανήκουν τα δεδομένα της εκπαιδευτικής μου μονάδας; Τι θα γίνει για παράδειγμα στη περίπτωση που αποφασίσω να διακόψω τη χρήση του SchoolKit;

Το σύνολο των δεδομένων σας ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε εσάς, Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που αποφασίσετε να σταματήσετε τη χρήση του SchoolKit θα έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να σας δώσουμε το σύνολο των δεδομένων σας σε ηλεκτρονική μορφή (Λογιστικό Φύλλο, πχ MS Excel ή Libre Office Calc, κλπ) και ταυτόχρονα να ζητήσετε τη διαγραφή τους από τις Βάσεις μας.

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου;

Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή τόσο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση όσο και από τυχών απώλεια ή καταστροφή τους.

Ειδικότερα, το σύνολο των δεδομένων σας είναι αποθηκευμένα στους ασφαλείς Cloud Servers της Amazon. Η πρόσβαση σε αυτά είναι δυνατή μόνο σε αυτούς που διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιώματα, με διαβαθμισμένο τρόπο πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε χρήστης (μαθητής, εκπαιδευτικός, διοικητικό προσωπικό) έχει πρόσβαση μόνο στα δεδομένα που του επιτρέπουν τα δικαιώματα του λογαριασμού του.
Επιπρόσθετα λαμβάνεται αυτοματοποιημένα backup σε καθημερινή βάση για το σύνολο των δεδομένων σας το οποίο για λόγους ασφαλείας φυλάσσεται σε διαφορετικούς ασφαλείς εξυπηρετητές. Έτσι είστε εξασφαλισμένοι ακόμη και στην περίπτωση ανθρώπινου λάθους μιας και πάντοτε θα υπάρχει αποθηκευμένο για σας το αντίγραφο των δεδομένων σας της προηγούμενης ημέρας.