SchoolKit: Ένα πλήρες λογισμικό μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων

Τι είναι το SchoolKit;

Το SchoolKit είναι ένα εύχρηστο, πλήρως παραμετροποιήσημο, διαδικτυακό, λογισμικό μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων, που έχει τη δυνατότητα να καλύψει το σύνολο των εκπαιδευτικών, διοικητικών και διαχειριστικών αναγκών της εκπαιδευτικής σας μονάδας.

Συνοδεύεται από μία εφαρμογή για φορητές συσκευές (Android ή Apple) και παρέχεται με ένα σύγχρονο μοντέλο χρέωσης που βασίζεται στον αριθμό των εγγεγραμμένων χρηστών ανά έτος χρήσης.

SchoolKit: ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης φροντιστηρίων

Εικόνα 1. Η εφαρμογή μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων SchoolKit

SchoolKit: Ολοκληρωμένο.

Το λογισμικό μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων SchooKit ενοποιεί και ολοκληρώνει μέσα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να κάνετε την εκπαιδευτική σας μονάδα να ξεχωρίσει. Ειδικότερα το SchoolKit παρέχει:

  • κεντρική διαχείριση όλων των εκπαιδευτικών συμβάντων του φροντιστηρίου σας μέσα από ηλεκτρονικό ημερολόγιο συμβάντων (περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ)
  • αποτελεσματική παρακολούθηση των εκπαιδευτικών επιδόσεων και των απουσιών των μαθητών σας μέσα από ηλεκτρονικό βαθμολόγιο και απουσιολόγιο (Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ)
  • εύκολη και άμεση επικοινωνία με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου σας με αποστολή SMS, email, ανακοινώσεις και άμεσα μηνύματα (περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ)
  • εύκολη διαχείριση των ασκήσεων και των διαγωνισμάτων σας με δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης και καταχώρησης βαθμολογίας μέσα από ηλεκτρονική τράπεζα θεμάτων (περισσότερα ΕΔΩ)
  • δυνατότητα εμφάνισης και εκτύπωσης της καταχωρημένης πληροφορίας του φροντιστηρίου σας με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους (σε μορφή pdf,  xls, xlsx, κλπ) μέσα από μία πληθώρα διαφορετικών και πλήρως παραμετροποιήσιμων αναφορών (περισσότερα ΕΔΩ)
  • απλή και εύκολη διαχείριση των διδάκτρων του φροντιστηρίου σας

SchoolKit: Εύχρηστο.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με βασική παράμετρο την ευχρηστία, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο για τους χρήστες του συστήματος μια σειρά από οφέλη όπως για παράδειγμα ευκολία εκμάθησης, υψηλή απόδοση / παραγωγικότητα, λιγότερα λάθη, υψηλό βαθμό ικανοποίησης, κλπ.

SchoolKit: Παραμετροποιήσιμο.

Το λογισμικό μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων SchoolKit είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να παραμετροποιηθεί αλλά και να επεκταθεί αν αυτό είναι σκόπιμο ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες της εκπαιδευτικής σας μονάδας, ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος της.

Συνεπώς, το SchoolKit είναι κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, ιδιωτικών σχολείων και κολεγίων, μουσικών σχολών, ωδείων και σχολών χορού, κέντρων ελευθέρων σπουδών, κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης, δια βίου μάθησης, κλπ.

SchoolKit: Διαδικτυακό (εγκατεστημένο «στο σύννεφο»).

Το SchoolKit είναι εγκατεστημένο στο «σύννεφο», δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα διαχείρισης της εκπαιδευτικής σας μονάδας μέσα από τον αγαπημένο σας σελιδομετρητή (browser), από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε χρονική στιγμή το θελήσετε και από οποιαδήποτε συνδεδεμένη στο διαδίκτυο συσκευή (Υπολογιστή, tablet ή Smart Phone).

Συνεπώς το SchoolKit δεν απαιτεί εγκατάσταση σε προσωπικό υπολογιστή, οι αναβαθμίσεις της εφαρμοργής πραγματοποιούνται αυτόματα, το ίδιο και η λήψη αντιγράφων ασφάλειας (backups) των δεδομένων σας.

SchooKit: διαθέσιμο και για φορητές συσκευές.

Το λογισμικό μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων SchooKit συνοδεύεται και από μία δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets (διαθέσιμη για πλατφόρμες Android και Apple iOS). Μέσα από την εφαρμογή αυτή γονείς και μαθητές έχουν δυνατότητα πρόσβασης με τα στοιχεία του λογαριασμού τους στο SchoolKit.

SchoolKit: Ευέλικτη και δίκαιη χρέωση.

Το κόστος χρήσης της εφαρμογής βασίζεται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και δίκαια μοντέλα χρέωσης υπηρεσιών, σύμφωνα με το οποίο η χρέωση υπολογίζεται βάση του αριθμού των εγγεγραμμένων μαθητών στη διάρκεια ενός έτους.

Δυνατότητα παρουσίασης και δοκιμαστικής χρήσης του SchoolKit.

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε το SchoolKit σε λειτουργία μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε ΕΔΩ. Στη συνέχεια, εμείς  θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να προγραμματίσουμε ένα διαδικτυακό ραντεβού (μέσω Skype) κατά τη διάρκεια του οποίου θα σας παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες του SchoolKit.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά το σύνολο των υπηρεσιών του SchoolKit για ένα μήνα. Δηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ.

Τόσο η παρουσίαση όσο και η δοκιμαστική χρήση του SchoolKit δεν συνεπάγονται καμία οικονομική επιβάρυνση ούτε κάποια άλλη υποχρέωση από μέρους σας.

 

λογισμικό μηχανοργάνωσης φροντιστηρίων - schoolkit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *